VPK Packaging – [Kartonindustrie]

VPK Packaging uit Raamsdonksveer is producent van golfkartonnen verpakkingen voor met name de foodsector.

Pieter van der Weyde: als Productiemanager plaats ik alle relevante informatie in het managementsysteem (MMS). Daarmee is het altijd en snel terug te vinden voor mij maar ook voor mijn collega’s. Langdurig en soms vergeefs zoeken naar informatie behoort hiermee tot het verleden. Niet alleen ik gebruik het systeem maar ook mijn collega’s (de een meer dan de ander uiteraard).

We hebben zeer veel documenten/ informatie in het MMS opgenomen van beleid, doelstellingen tot procedures, instructies, schoonmaakprotocollen, projectplannen, notulen, rapportages etc..

Doordat het systeem werkt als een eenvoudig intranet, is het mogelijk om snel een eenvoudig documenten te beheren en communiceren naar alle medewerkers binnen onze organisatie.

Meer en meer doen we ook registraties (controles, meldingen, incidenten, verbetervoorstellen, risico’s) direct in de software (klachten en meldingen module: KEM) waarmee het een dynamisch geheel wordt. Verbeteren wordt hiermee beter beheersbaar.

Wij gebruiken het MMS en KEM als een integraal organisatie managementsysteem, maar ook voor ISO 9001, ISO 14001, GMP (voedselveiligheid) en FSC.

Inception

Inception