Technische ondersteuning

Ook op het technische vlak ondersteunen wij u waar nodig

De technische ondersteuning bestaat voornamelijk uit de volgende onderdelen:

Support- en Serviceabonnement

Standaard wordt er bij de levering van onze systemen een support- en serviceabonnement aangeboden. Wij staan paraat om te helpen bij technische, maar zeker ook inhoudelijke vragen. Hiernaast verzorgen we elk jaar 1 of meerdere updates/ upgrades van het systeem.

Hosting van het systeem

Als u de gehele zorg over het beheer van het systeem aan ons wilt uitbesteden, dan kunnen wij ook de hosting voor u verzorgen. De systemen worden (al dan niet tijdelijk) op onze beveiligde servers geïnstalleerd. Met een internetverbinding kunt u dan vanuit iedere werkplek toegang krijgen tot de systemen. De zorg van het onderhoud nemen wij u dan volledig uit handen.

Configureren van het systeem

Omdat iedere klant graag zijn eigen identiteit en wensen terugziet in de software (structuur, vormgeving, terminologie, schermopbouw etc.), configureren wij het systeem samen met u met behulp van bestaande “bouwstenen”. Hierbij beschikken wij over vele voorbeelden ter inspiratie en hebben we ruime ervaring met de voor- en nadelen van mogelijk inrichtingen van systemen.

Installeren van het systeem

Bij de aanschaf komen wij bij u langs om de installatie te verzorgen. Zo weten wij zeker dat de software prima werkt zodra wij het pand verlaten. De systemen zijn database- (acccess, oracle, mysql etc.) en platform-onafhankelijk (windows, apple etc).

Koppelingen realiseren met andere systemen

Waar mogelijk kunnen koppelingen gerealiseerd worden met andere systemen om dubbele administratie van gegevens te voorkomen. U kunt hier denken aan personeelsgegevens, klant- en leveranciersgegevens, active directory etc..

Maatwerk

Daar waar de standaard oplossingen van ons niet helemaal afdoende antwoord geven op uw vragen, overleggen we graag met u om te zien waar en hoe wij op maat een oplossing voor u kunnen ontwikkelen. Ons uitgangspunt is dat we alleen dan maatwerk leveren als een oplossing binnen onze standaard software niet mogelijk is.

Inception

Inception