Vacancy Java Web Developer

Inception, opgericht in 2000, is een jong en dynamisch software bedrijf en gespecialiseerd in het beheersbaar maken van processen en het verbeteren van de resultaten binnen organisaties. Inception maakt (webbased) software waar organisaties hun processen en verbeterkansen (klachten, incidenten, audits etc.) in kunnen managen. Inception wil met haar software klanten helpen om mogelijke verbeteringen in de organisatie zichtbaar te maken met als resultaat effectievere en efficiëntere processen, hogere betrokkenheid van medewerkers en tevreden kanten. De organisatie behoort tot de top drie spelers in haar marktgebied.

Voor uitbreiding van onze ontwikkelafdeling zoeken wij een

Java Web Developer  

Oplossingsgerichte teamspeler

 

Je werkt als Java Web Developer met 12 andere collega’s in een goed op elkaar ingespeeld team en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van functionele en technische ontwerpen. Je biedt ondersteuning en onderhoud, maar voornamelijk ben je bezig met het ‘door-’ ontwikkelen van onze bestaande en nieuwe systemen (projecten). Je documenteert en test je eigen werk en binnen Inception draag je zelf de technische verantwoordelijkheid voor je eigen werk / software-oplossing.

Alles wordt in-huis ontwikkeld, dus er komt ook veel maatwerk bij kijken. Daarnaast zul je ook meewerken aan het integreren van de eigen ontwikkelde systemen in de software omgeving van de klanten. We hechten veel waarde aan het contact met klanten. Door snelle en deskundige service wordt het contact als onderscheidend kenmerk ervaren.

 

Wanneer zouden we graag met jou in contact willen komen?

  • HBO / WO opleiding met een sterke ICT component
  • Ervaring als Java Web Developer heeft een sterke voorkeur
  • Kennis van JDBC en relationele databases (SQL Server, MySQL, Oracle, etc.)
  • Kennis van JSP, Servlets, XML, JSON en UML is een pré
  • Kennis van Jakarta Tomcat is een pré
  • Kennis van Spring MVC is een pré
  • Certificeringen zijn een pré

Het bovenstaande is ook mede mogelijk door interne opleidingen bij Inception te realiseren.

 

Waarom voor ons werken?

Bij ons wordt hard gewerkt. Jouw 15 nieuwsgierige en gedreven collega’s houden van vrijheid en verantwoordelijkheid in hun werk en ‘goed’ is niet zomaar goed genoeg. Het zijn collega’s met een hoog Mac gyver gehalte: nieuwsgierig en leergierig. Bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen op webgebied. Ideeën en initiatieven en het volgen van opleidingen krijgen bij ons de ruimte. Dit doen we samen. We lachen graag en veel, ook buiten werktijd! Successen worden gevierd en vriendschappen worden gesloten. We vinden het belangrijk dat je helemaal jezelf kan zijn en je prettig voelt binnen ons team. Word jij hier ook blij van? En is een van onze vacatures jou op het lijf geschreven? Kom je dan snel even voorstellen.

 

Interesse?
Heb jij interesse in een functie als Java Web Developer bij Inception? Vul dan het sollicitatie formulier in.

Inception

Inception